Erwin David

Afkomstig uit Bredene waar ik opgroeide in een creatief gezin. Nu wonend in Snaaskerke. Ik ben autodidact en jaren bezig met metaal kunst, ook in kombinatie met keramiek en hout. Ik recycleer ijzeren afgedankte materialen en zet ze om naar abstracte kunstwerken. Soms moet je goed kijken en zie je een dier, een plant of geheel iets anders, toch zijn de materialen waaruit ze zijn ontstaan nog herkenbaar. Niet iedereen ziet het zelfde, het is net de bedoeling om je fantasie te laten werken en meestal komt er een gesprek of een gedachte naar boven. Ik ben erg gepassioneerd bezig met mijn kunst en dat is merkbaar in mijn sculpturen. Ze komen tot zijn recht zowel in het interieur als buiten in de tuin. Ik doe ook aan liquide art, met acryl verf bekom je verrassende kleurcombinaties en combineer dit met recuperatie metalen. Ik maak ook lampen en luchters uit allerlei recuperatie materialen en werk ik bovendien samen met mijn echtgenote ( Manuela Bubendey). Zij is keramiste en de combinatie van roest ijzer met keramiek is opvallend en verrassend.
Ik mag rekenen op een cliënteel uit binnen – en buitenland die mijn kunst weten te appreciëren. Ik stelde tentoon in Bredene, Oudenburg, Gistel, Oostende, Lissewege, ruddervoorde, Middelkerke, Ieper, Roeselare, Meise… . Ik werk ook samen met enkel winkeliers om tentoon te stellen in etalages. “De kunst is kunst te maken…iets anders dan de anderen…geniet ervan…”

dAS Metaal Art (Recup Art) Dorpsstraat 91 8470 Snaaskerke Gistel Geboren in Oostende op 22/03/64 0498/23 71 59 Lid van Kunstkring Roderick Oudenburg en Art from Love Bredene, kunstkring Mercurius, kunstkring da's Art en fedos
erwindavid@pandora.be

Adres

Gratien & Angèle Dendooven
Ter Doeststraat 4                    
8380 Lissewege-Brugge                     


Contact 

Email: info@beeldenroute.be

Links

Website bouwer
Restaurant Ter Doest

Inschrijvingen editie 2025

Stuur ons een e-mail berichtje indien je je wenst in te schrijven voor de volgende editie.

Beeldenroute.be is een organisatie van de handelsgebuurtekring Lissewege i.s.m. Gratien & Angèle Dendooven-Quintens.