create a web page for free

Brigitta Campe

Van sinds haar jonge jaren is Brigitta C verzot op beelden in marmer en alle soorten natuursteen en wilde ze het zelf graag leren hoe ze haar eigen visie in natuursteen kon omzetten .
Bij navraag op de academie antwoordde Herman Bockstaelel, leraar beeldhouwkunst, aan haar : "ik ben een doorsnee ontwikkeld persoon en heb dit kunnen leren, d.w.z. dat het grootste
gedeelte van de mensen dit ook kan aanleren. Maar je moet dan wel de overtuiging en de passie voor steen in je hart meedragen om het te leren." Ze heeft zijn raad gevolgd. Ze volgde 12 jaar met veel plezier academie.
Brigitta C heeft een opleiding van snit en naad, wat dan ook resulteert in haar voorkeur van een figuratieve stilering of organische geabstraheerde figuratie.
Vooraleer ze tot deze conclusie kwam heeft ze eerst abstracte dieren en torso’s gebeeldhouwd , waarbij ze haar eerste stappen in de wereld van de beeldhouwkunst realiseerde.
Haar beelden zijn een uitnodiging tot aanraking, ze zijn ook een automatische ingeving om nog eens om te kijken, ze zijn een sublimatie van uitstraling. 

FRIVOOL

Brigitta Campe
Vurstjen 23/B
9940 Evergem
0476/28 74 99 

Mobirise

Adres

Gratien & Angèle Dendooven
Ter Doeststraat 4                    
8380 Lissewege-Brugge                     


Contact 

Email: info@beeldenroute.be

Links

Website bouwer
Restaurant Ter Doest

Inschrijvingen editie 2019

Stuur ons een e-mail berichtje indien je je wenst in te schrijven voor de volgende editie.

Met dank aan de Stad Brugge voor de logistieke ondersteuning.

Beeldenroute.be is een organisatie van de handelsgebuurtekring Lissewege i.s.m. Gratien & Angèle Dendooven-Quintens.